divendres, 16 de maig del 2014

Els beneficis de l'esport

Us animem a que feu un cop d'ull a la pàgina que us presentarem a continuació la qual parla sobre perque és útil l'esport i quins beneficis pot aportar treballar l'activitat física amb els nostres alumnes!

Per poder accedir a la pàgina feu clic aquí

1 comentari:

  1. Hola noies!

    He trobat molt interessant aquesta pàgina web, cal que com a mestres siguem conscients dels beneficis que ens aporta l'educació física, no tant a nivell físic sinó també a nivell mental, social i emocional. Com a docents hem d'aconseguir que els nostres nens i nenes tinguin una "Mens sana in corpore sano".
    L'educació física, és una àrea oberta, on s'hi poden tractar diferents habilitats i competències i on els alumnes poden aprendre molts coneixements. És una matèria que està molt infravalorada i personalment crec s'ha de canviar aquest paradigma. Ja no s'hi val a dir que a l'hora d'educació física "s'hi va a jugar" o "és l'estona en què els nens desconnecten" com si estiguessin al pati. Per quin motiu? No hauria de ser vista d'aquesta manera. D'aquesta assignatura se'n pot treure molt de suc, ja que té un gran potencial pel que fa el tractament de la interdisciplinarietat. Entre tots hem de fer veure que l'educació física és essencial per al desenvolupament intengral dels nostres alumnes. Amb aquest bloc segur que consciencieu a la gent i a un munt de futurs mestres de la seva importància.

    SALUT!

    ResponElimina